Advies geven
Advies van veldwerkers met vak- en sectorkennis

SMARTWOODFACTORY.be

Missie

SMART WOOD FACTORY inspireert en stimuleert KMO’s om de technologische (r)evolutie toe te passen in houtverwerkende bedrijven. Een houtverwerkende Factory of the Future opzetten, het creëren van nieuwe business kansen zijn onze kernactiviteiten.

SMART WOOD FACTORY streeft naar een continue wisselwerking tussen de allernieuwste technologieën en praktijksituaties. Wij leveren een praktische, resultaatgerichte dienstverlening van hoogwaardige kwaliteit, gericht op duurzaam ondernemen mét en vóór houtbewerkers en houtverwerkende bedrijven.

Klantgerichtheid, professionaliteit en innovatie zijn daarbij onze belangrijkste kernwaarden, met een "hart voor hout en innovatie".

Visie

Organisaties in het bedrijfsleven hebben een blijvende behoefte aan leren, ontwikkelen en processen re-engineeren. Externe deskundigen, zowel met inhoudelijke kennis als proceskennis, zullen altijd (tijdelijk) noodzakelijk zijn.
SMART WOOD FACTORY bezit deze nichespecialisatie door het streven naar kwaliteit in haar dienstverlening, met respect voor mens en milieu.

Er zal behoefte blijven aan onafhankelijke, structurele dienstverleners, met een terugkoppeling naar de praktijksituatie. In België is een duidelijke vraag naar sterk gespecialiseerde dienstverleners, aanvullend op grote, traditionele organisaties.


www.smartwoodfactory.be

Wenst u extra informatie? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. We helpen u graag verder!